KIDS

The Leader Of Leaders Conference is an annual gathering of Children’s Ministry Workers* from around Queensland. There is input from speakers, as well as an opportunity to share ministry challenges and encouragements.

*LOL for Youth Ministry will run at a separate time in 2022.

When

Thursday 27 October
9:30am-7pm

Where

Mitchelton Presbyterian Church
Cost: $25 (includes lunch and morning tea only)

Speaker

Hamish Burke (Minister Mitchelton Presbyterian Church

Please come ready to hear and share some of the things that have been encouraging and challenging in ministry now and in the future.

PROGRAM

9:30am: Introduction + Bible Talk (45mins)
10:15am: Sharing Session 1: What curricula are we using? (45mins)
11:00am Morning Tea (30mins)
11:30am: Sharing Session 2: Training – how, what, where (1hr)
12:30pm: Prayer for ministries (30mins)
1:00pm: Lunch (1hr)
2:00pm: Sharing Session 3: Wins & Challenges (45mins)
2:45pm: Prayer Groups (45mins)
3:30pm: Afternoon tea (45mins)
3:45pm: Sharing Session 4: Connecting with Parents (45mins)
4:30pm: Share a resource (45mins)
5:15pm Close
5:30pm Head to Dinner (additional cost)
(approx 7pm finish)